Vloeibaar chocoladetaartje met toffeeaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Kerst
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Vormpje
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
Meng , , , , boter en de gesmolten goed doorelkaar.
Zet de muffinvormpjes 20-25 minuten.
Verdeel de helft over 4 ingevette muffinvormpjes (van ca. 125 ml).
Leg in elk vormpje een blokje en schep daarna de rest van het chocolademengsel erop.
Zet de muffinvormpjes 20-25 minuten in de oven tot het gaar is maar nog zacht van binnen. - Laat ruim 5 minuten rusten voordat je de taartjes op een bordje stort.
Doe voor de saus de room, en stroop in een pan en verwarm op laag vuur totdat de is opgelost, laat 3-5 minuten zachtjes doorkoken. - Schep de saus royaal over de taartjes.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- poedersuiker en rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter, chocolade, pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en koksroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 257 kcal | 12% | 1028 kcal |
Vetten | 10 g. | 15% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 5 g. | 28% | 20 g. |
Waarvan onverzadigd | 3 g. | 10% | 12 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 1 g. | 20% | 4 g. |
Koolhydraten | 23 g. | 8% | 92 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 4 mg. | 0% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |