Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse macaroni met haring recept
Amuse macaroni met haring recept

Amuse macaroni met haring


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng in een pan 1/4 liter water met iets zout aan de kook. Kook de macaroni in 13 minuten gaar. Knip 4 sprietjes bieslook boven een kommetje heel fijn en voeg de basilicum en olie toe. Breng het op smaak met zout. Laat de macaroni uitlekken en schep het voorzichtig door het kruidensausje. Laat het afgedekt afkoelen tot gebruik in de ijskast. Snijd de haring in 4 dunne reepjes. Leg op elke lepel 2 stukjes macaroni. Leg een reepje haring er schuin bovenop en garneer met een sprietje bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse macaroni met haring recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven