Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van bladerdeeg met tomaat-monchou recept
Amuse van bladerdeeg met tomaat-monchou recept

Amuse van bladerdeeg met tomaat-monchou


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg laten ontdooien, Oven voorverwarmen op 200 graden C. Uit bladerdeeg 15 driehoekjes snijden. Met losgeklopt ei bestrijken en in de oven ca. 15 minuten bakken. Tomaten laten uitlekken en 2 stuks in heel smalle reepjes snijden, de rest heel fijnhakken en vermengen met de mon chou. Overdoen in een spuitzak. Op lepel de mon chou spuiten en decoreren met tomaatreepjes en driehoekje bladerdeeg.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse van bladerdeeg met tomaat-monchou recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven