Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van blini met haringtartaar recept
Amuse van blini met haringtartaar recept

Amuse van blini met haringtartaar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bietje en gepelde sjalot fijnhakken. Op smaak maken met azijn, peper en zout. Haring in kleine stukjes snijden van 3 x 3 cm en in afgeplatte rondjes van drukken. Op lepels een blini leggen, daarop een stukje haring en afwerken met wat bietmengsel. Serveren op een lepel en garneren met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse van blini met haringtartaar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven