Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalenamuse in een glaasje recept
Garnalenamuse in een glaasje recept

Garnalenamuse in een glaasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiding : Creme fraiche en Linesse door elkaar roeren met peper en zout naar smaak. Eventueel extra creme fraiche of Linesse erdoor (en als je dat liever hebt een klein beetje citroensap). 4 mooie garnalen achterhouden en de rest door het cremefraichemengsel roeren. De stukjes bieslook erdoor mengen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Bereiding: Amuseglaasjes vullen met garnalencocktail. Steek in elk glaasje een tortilla roll (AH, eigen merk), zodat het grootste gedeelte er bovenuit steekt. Maak een losse knoop in het midden van de hele bieslooksprietjes en steek de 2 uiteinden van elke spriet, samen met een achtergehouden garnaal in een tortilla roll, zodat de knoop en garnaal er wat bovenuit steken. Doe hetzelfde bij de andere glaasjes.

Serveersuggesties

Deze amuses heb ik ook op een feestje gepresenteerd op een mooie zilveren schaal. De tortillarolls kwam ik toevallig tegen bij AH, ik heb ze nergens anders gezien. Je kunt natuurlijk ook een taco of zo serveren, maar deze stonden heel grappig, zo'n rolletje met een garnaal en geknoopte bieslook erin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalenamuse in een glaasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Garnalenamuse in een glaasje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Lijkt me leuk en ik denk dat de kleinkinderen het ook wel zullen lusten. Het zijn niet teveel rare smaken.
  Els gaf dit recept op 15 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven