Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte forel recept
Gerookte forel recept

Gerookte forel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de komkommer en dep het droog. Snijd 4 dunne plakjes van de komkommer. Bestrooi ze met zout en laat ze 15 minuten staan. Trek met een citroentrekker in de lengte 4 mooie repen van de rest van de komkommer. Klop in een kom de slagroom met mierikswortel stijf en schep het in een spuitzak. Leg hem tot gebruik in de ijskast. Steek met een borrelglaasje 4 rondjes uit de forelfilet. Dep de plakjes komkommer droog. Leg op 1 amuselepel 1 plakje komkommer met daarop een plakje forel. Spuit een toefje mierikswortelroom erop en garneer met een komkommerreepje. Maak zo de 3 amuses.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gerookte forel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven