Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Italiaanse crackerjes met pestocrème en romaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer in de blender of met de staafmixer de rucola met de knoflook en de pijnboompitten. Voeg ondertussen voldoende olijfolie toe tot je een dikke pasta krijgt. Meng er de Parmezaanse kaas door en voeg eventueel nog wat olijfolie toe voor een smeuïge pesto.
Roer de mascarpone los. Meng er 1 eetlepel rucola pesto (of meer naar smaak) door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Schep wat pestocrème op het crackertje, halveer de tomaatjes en druk ze in de pestocrème.
Maak de amuse af met de geschaafde Parmezaanse kaas, de basilicumblaadjes en een beetje gemalen peper.

Serveersuggesties

Bewaar de rest van de rucolapesto onder een laagje olijfolie in de koelkast. Lekker in de tomatensoep of als dip voor rauwkost.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse crackerjes met pestocrème en romaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven