Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasballetjes met ardennerham en amandelen recept
Kaasballetjes met ardennerham en amandelen recept

Kaasballetjes met ardennerham en amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de kaassoorten en laat op kamertemperatuur komen Snijd de ham zéér fijn, meng onder de kaas en roer met een vork tot een zacht mengsel. Laat 30 minuten in een koeling opstijven. Vorm met koele handen 12 ronde balletjes. Hak de amandelen grof en haal de balletjes erdoor Pluk en was de frisee. Dressing: Maak van alle ingredienten een dressing. Leg drie balletjes midden op een bord. Steek er drie friseeblaadjes onder. Lepel hier dressing over. Zet brood en boter op tafel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaasballetjes met ardennerham en amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven