Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Peer met blauwschimmelkaas en Ardennerham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en snijd elke peer in 8 partjes en besprenkel ze met citroensap. Snijd elke plak Ardennerham in de lengte door. Leg op elk peerpartje wat blauwschimmelkaas en een blaadje rucola en rol hem op in een plakje ham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peer met blauwschimmelkaas en ardennerham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven