Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebrood kaascreme recept
Roggebrood kaascreme recept

Roggebrood kaascreme


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de kaas, crème fraiche en kerrie tot een glad mengsel. Verdeel de roggebroodjes over de amuselepels. Schep de crème in een spuitzak met kartelrand. Spuit de crème op de roggebroodjes. Pel de mandarijnen, verdeel de partjes over de amuses. Snijd de de olijven en druiven door de helft en garneer de helft met olijven en de andere helft met druiven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roggebrood kaascreme recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven