Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schelvislever amuse recept
Schelvislever amuse recept

Schelvislever amuse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de gelei zoals op het pakje beschreven staat, verdeel over 4 glaasjes en zet koel. Kook de eieren hard en snijd in plakjes. Mix de goed uitgelekte schelvislever met een scheutje room tot mousse. Maak op smaak met peper en zout. Doe op de opgesteven gelei een plakje ei en verdeel de mousse erover. Zet koel tot serveren.

Serveersuggesties

Garneer met bijvoorbeeld wat peterselie, een garnaaltje, zalmeitjes of een dotje mayonaise.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schelvislever amuse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Schelvislever amuse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het schelvis lever recept met madeira-gelei is zalig. Lekker bij een port. Carlene
    Carlene gaf dit recept op 19 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven