Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tartaar van gerookte zalm met mierikswortelsaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Hak de helft van de dille fijn en meng in een kom met 2 eetlepels olie en 1 eetlepel citroensap door de blokjes zalm.
Roer de mierikswortelrasp in een kommetje door de mayonaise en yoghurt en voeg peper en zout naar smaak toe. Meng de sla met de rest van de olie, het citroensap en en beetje peper en zout.
Vorm 4 mooie bosjes van de sla en leg ze op de helft van het bord.
Vul een klein kopje of glas met 1/4 van het kwarkmengsel en druk het goed aan.
Draai het kopje om naast de sla op het bord zodat de zalm in een mooie vorm op het bord komt te staan.
Lepel de mierikssaus om het zalmtimbaaltje heen en garneer met de rest van de dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaar van gerookte zalm met mierikswortelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven