Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Avocadosalade met sesam recept
Avocadosalade met sesam recept

Avocadosalade met sesam


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en droog de sla indien nodig. Maak de sugarsnaps schoon en kook ze beetgaar. Spoel ze na met koud water en laat de peulen uitdruppelen. Halveer de avocado's, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in plakken. Maak de dressing door mirin, rijstazijn, gember, suiker en beide soorten olie te mengen. Rooster de sesamzaadjes. Meng de dressing door de sla, voeg Sugarsnaps en avocado toe en meng opnieuw. Bestrooi met de sesamzaadjes.

Serveersuggesties

Rijstazijn is milder en minder zuur dan gewone wijnazijn. Mirin is een (zoete) rijstwijn met een heel laag alcoholpercentage ( 1 procent). Gebruik in plaats hiervan eventueel de dubbele hoeveelheid "gewone" azijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit avocadosalade met sesam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven