Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerak recept
Boerak recept

Boerak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees. Snijd de ajuin en de peterselie fijn. Meng het vlees met de ajuin en de peterselie. Voeg zout en peper toe. Neem één bourakblad en snijd het in twee. Vul het blad op met het mengsel. Bak in de pan met soyaolie. Besprenkel het daarna met citroen.

Allergenen Informatie

Voor dit boerak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven