Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Breek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het vlees. Snijd de uien en peterselie fijn. Meng het vlees met de uien en de peterselie. Voeg zout en peper toe. Snijd de olijven in kleine stukjes en voeg het bij het mengsel. Kook de rijst en laat afkoelen. Voeg de erwten, de mas en de rijst ook bij het mengsel. Neem 1 bourakblad en vul het blad op met het mengsel. Snijd de vach qui ri in kleine stukjes en leg dit op het mengsel. Breek daarna een ei op het mengsel en vouw het blad toe met de vier hoeken naar het midden toe. Bak dit in een ruime pan met soyaolie. Besprenkel het daarna met citroen.

Allergenen Informatie

Voor dit breek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven