Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio krokantje recept
Carpaccio krokantje recept

Carpaccio krokantje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer de plakken wit brood in met de pesto en strooi er een beetje zeezout overheen. Neem een klein hittebestendig bakje (bv. muffinvorm) en druk het witbrood er netjes in. Leg er een ander bakje boven op, zodat het goed blijft zitten. Zet de bakjes ongeveer 8 minuten in de oven op 200 graden C. Maak ondertussen de sla aan met de dressing. Als de bakjes een beetje afgekoeld zijn, neem dan een heel klein beetje pesto voor het midden van het bord, zodat het bakje blijft staan. Plaats het broodbakje erop en doe in het bakje wat van de aangemaakte sla. Neem dun gesneden carpaccio en leg die rondom over de rand van het broodbakje heen. Strooi rondom de pijnboompitten en geraspte kaas.

Serveersuggesties

Je kunt de aangemaakte sla ook nog varieren met wat andere ingredienten, zoals blokjes tomaat, komkommer e.d. Ook kun je varieren met het bakje, zoals kruidenboter of een lekkere olie i.p.v. pesto en dan goudbruin bakken. Je kunt het bakje gebruiken als nagerecht met suiker en kaneel, gevuld met een bolletje ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio krokantje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven