Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing recept
Carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing recept

Carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de knoflook, pijnboompitten, alle blaadjes van een basilicumplant, parmezaanse kaas bij elkaar en vermaal het met de staafmixer/keukenmachine. Voeg er vervolgens de olijfolie en azijn toe tot de gewenste dikte. In de pesto kan je wel peper gebruiken maar geen zout. Door de Parmezaansekaas is deze al zout genoeg.

Doe de tomaten aan trosjes even in de oven om te laten poffen. Haal de harde steeltjes van de rucola af. Maak de sla aan met een beetje dressing.

De borden besmeer je met olijfolie en een doormidden gesneden knoflookteentje. Beleg het bord volledig met carpaccio. Leg hierop de rucolasla en tomaten. Strooi daar plakjes Parmezaansekaas op. De verse pestodressing eromheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio met rucolasla, gepofte cherrytomaatjes en verse pestodressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven