Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Coulibiac recept
Coulibiac recept

Coulibiac


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bekleed het bakblik met bakpapier. Kook het ei. Laat het schrikken. Pel het ei en prak het fijn. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing, voeg tijdens het koken 1 theelepel kerriepoeder toe. Pocheer de zalm, laat de zalm een beetje afkoelen. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes. Bak in de olie de champignons, lente ui en de peper. Laat het uitlekken. Meng de rijst, de zalm, het ei, de champignons, ui en peper. Strooi er ruim zwarte peper en tijm over. Maak van de 2 plakjes bladerdeeg een langwerpige lap. Leg in het midden een dijkje van het mengsel en vouw de lap dicht. Plak de naden goed dicht (ook de zijkanten). Draai de naad naar onder. Plaats het pakketje op de bakplaat. Maak in de bovenkant van het pakje een paar luchtgaatjes. Bak het in 30 minuten goudbruin en gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit coulibiac recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven