Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Elzasser flammkuchen toast


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Maak voor de flammkuchen de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.
Breng de crème fraîche op smaak met zout en peper en paprikapoeder.
Rol het witbrood plat met een deegroller en leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de crème fraîche er overheen en bestrooi met de spekblokjes en de lente-ui. Bak 11 minuten in de oven.
Maak de sla schoon en schud hem droog. Was de tomaten en halveer ze. Pel en snipper het sjalotje.
Roer het sjalotje, de azijn, zout en peper door elkaar. Klop de olie er doorheen. Meng de sla de tomaat en de vinaigrette door elkaar. Serveer alles samen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit elzasser flammkuchen toast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven