Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba's,  gebakken op ananassalade recept
Gamba's,  gebakken op ananassalade recept

Gamba's, gebakken op ananassalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de garnalen een marinade van sesamolie en olijfolie. Meng hier de geraspte gemberwortel door en kruid met zout en peper.
Meng de garnalen en laat het intrekken.
Maak de ananas schoon en snij plakken en dan blokjes. Maak de mango schoon en snij het vruchtvlees in reepjes.
Halveer de rode peper verwijder de pitjes en snij het in smalle reepjes. Snij de lenteuitjes in schuine smalle stukjes.
Leg de muntblaadjes op elkaar rol ze op en snij ze in smalle reepjes.
Maak een dressing van vissaus,limoensap en suiker. Meng de ananas, mango, reepjes peper, ui, munt en druppel met de dressing. Bestrooi met pinda's. Neem de garnalen uit de marinade en roerbak ze mooi roze, schik ze dan op de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gamba's, gebakken op ananassalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven