Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-grapefruitcocktail recept
Garnalen-grapefruitcocktail recept

Garnalen-grapefruitcocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de veldsla 10 minuten in ijskoud water, zodat de blasdjes mooi stevig worden.
Schil de grapefruits dik, snijd de partjes tussen de vliezen uit en vang het uitlekkend sap op. Snijd de partjes aan stukjes.
Klop een sausje van de yoghurt, de mayonaise, het opgevangen sap, de uitgeperste knoflook, 2 eetlepels van de dille en peper en zout naar smaak.
Droog de veldsla in een slacentrifuge of dep de sla droog met keukenpapier.
Verdeel de veldsla, de grapefruit en de garnalen oer 4 mooie glazen en schenk het sausje erover. Bestrooi met de rest van de dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen-grapefruitcocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven