Gevulde boschampignons met ricotta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Doe de in een kom en voeg de geraspte citroenschil toe.
  3. Verwijder de zaadjes uit het Spaans pepertje, snijd het ragfijn en voeg het toe.
  4. Roer alles met een hout lepel onder elkaar.
  5. Voeg de gehakte en de toe.
  6. Breng op smaak met wat zout en peper en spatel nogmaals goed onder elkaar.
  7. Breek voorzichtig de steeltjes uit de champignons.
  8. Besprenkel de hoeden met wat en peper en zout.
  9. Leg ze omgekeerd op een bakplaat en vul ze met het ricottamengsel.
  10. Bestrooi ze met nog wat en plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.
  11. Bak ze in 15 minuten goudbruin.
  12. Serveer ze op een groot, voorverwarmd bord.
  13. Voeg wat toe, die is aangemaakt met een beetje dressing van en witte .
  14. Serveer als voorgerecht met een fris glas droge, witte wijn.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in ricotta, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas en parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
443 kcal
22%1772 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde boschampignons met ricotta