Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons recept
Gevulde champignons recept

Gevulde champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Draai de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze fijn. Verwarm de champignonsteeltjes met de lente-uitjes onafgedekt 5 minuten op vol vermogen. Meng het paneermeel met de kaas, de lente-uitjes, de gehakte steeltjes en wat peper. Prik het hoedje op meerdere plaatsen met een sateprikker in. Vul de holten van de champignons met het kaasmengsel en leg hier een plakje spek over. Zet de gevulde champignons op een soort rooster of iets dergelijks in een schaal. Zet de 7 minuten op vol vermogen onafgedekt in de magnetron en laat ze 2 minuten nagaren. Variatietip: Vul de champignons met een mengsel van gehakte champignonsteeltjes, gesnipperde ui, ham, knoflook, paneermeel, gorgonzola, zout, peper en peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven