Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons recept
Gevulde champignons recept

Gevulde champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kaas fijn. Was de bosuitjes en snijd ze in smalle ringen. Maak de champignons schoon, draai de steeltjes eruit en snijd de helft van de steeltjes fijn. Snijd de casselerrib in kleine stukjes. Roer de roomkaas, de crème fraiche, het paneermeel, 3/4 van de bosuitjes. 3/4 van de casselerrib en de fijngehakte champignonsteeltjes door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Vet 4 kleine ovenschaaltjes (of 1 grote) en leg de hoedjes van de champignons erin met de opening naar boven. Vul de hoedjes met het kaasmengsel. Strooi de rest van de kaas, de bosuitjes en de casselerrib erover. Gratineer de gevulde champignons 22.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Garneer de champignons met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven