Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons recept
Gevulde champignons recept

Gevulde champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de champions schoon.

Wrik voorzichtig zonder het hoedje te beschadigen het steeltje los zodat je een "bakje" krijgt.

Schep met een theelepel wat paturain in het hoedje en strijk het vlak.

Doe nu wat geraspte kaas op de paturain en druk dat goed aan.

Het lekkerste zijn deze champions op de barbecue maar in de oven kan ook.

Ongeveer 12.5 minuten op de barbecue of in de oven op 200℃, de kaas moet goed gesmolten zijn en mag wat verkleuren, wanneer de champions klaar zijn moeten ze iets zijn geslonken.

Serveersuggesties

In plaats van de kruidenroomkaas is een beetje rundergehakt (op smaak gebracht met peper en zout) met daarop de oude kaas ook heel erg lekker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven