Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde perzik recept
Gevulde perzik recept

Gevulde perzik


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hol de perziken uit. Mix de roomboter en schimmelkaas door elkaar tot een gladde massa. Vul de perziken met het mengsel. Doe een toef Philadelphia er op en strooi wat paprikapoeder. Zet het voorgerecht een 15 20 min. in de koeling zodat het kan opstijven.

Serveersuggesties

Serveren op een blaadje sla maakt dit voorgerecht helemaal af!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde perzik recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven