Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde portobello met pesto en  blauwe kaas recept
Gevulde portobello met pesto en  blauwe kaas recept

Gevulde portobello met pesto en blauwe kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een pesto door de pesto ingredienten met een staafmixer te mengen en fijn te hakken tot een grove pesto. Voeg peper en zout naar smaak toe. Hol de portobello's lichtjes uit. Besmeer de hoed en het uitgeholde gedeelten met de pesto. Meng het verwijderde portobello "vlees" met de bleu d'auvergne en vul de portobello's hiermee op. Leg ze in een ovenschaal gedurende 15 minuten in een op 180 graden celsius voorverwarmde hete luchtoven. (gewone oven op 200 graden celsius). Maak 6 schoteltjes klaar. Leg op iedere schotel een beetje rucola sla en wat kleurige kiemen, bijvoorbeeld van rode biet. Strooi er wat dressing over en wat geroosterde pijnboompitten. Leg de gare protobello's hierop en serveer direct uit.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde portobello met pesto en blauwe kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven