Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grotchampignons met knoflookboter recept
Grotchampignons met knoflookboter recept

Grotchampignons met knoflookboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een kommetje de boter, peterselie, geperste knoflook, citroensap, zout en peper. Leg de champignons op een plat ovenschaaltje met de bolle kant naar beneden. Doe in iedere champignon een schepje van het botermengsel en leg de steeltjes daar weer op. Zet 12.5 minuten in het midden van de oven totdat de champignons mooi bruin zijn. Serveer de champignons warm met wat stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grotchampignons met knoflookboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven