Allergie informatie: Ham-champignon-cocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eieren
- 200 gram champignons
- 2 eetlepels olie
- 1 knoflookteentje
- 200 gram gekookte ham, in dikke plakken
- 1 lente-uitje
- 4 blaadjes sla
- 1 tomaat
- 4 zwarte olijven
- voor de saus:
- 1 deciliter yoghurt
- 2 volle eetlepels mayonaise
- 1 knoflookteentje
- 0,5 theelepel kruidenmix voor knoflookboter
- mespuntje gemalen geelwortel (koenjit)
- zout en peper
Meer Recepten
- Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ingepakte frites
Met aardappel, kalkoenfilet en rauwe ham uit Belgie
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - jipenjanneke - Rode bessen cocktail met prosecco
Met uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Cocktails met alcohol - bettyvandijk - Tomatensoep met mais en ham
Met tomatensoep, achterham en mais uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Soepen - bettyvandijk - Ham met meloen
Met parma ham en suikermeloe uit Italie
4 porties - 10 minuten
Koud - geralda
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Ham-champignon-cocktail
- Allergieen informatie