Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse perziksalade recept
Italiaanse perziksalade recept

Italiaanse perziksalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de perziken, verwijder het velletje en de pit van de perzik en snijd de helften in parten.
Pluk de plakken prosciutto in stukjes uiteen.
Hak de halve bol mozzarella in kleine stukjes
Was en droog de rucola.
Rooster de pijnboompitten goudkleurig, laat ze op keukenpapier uitdampen.
Maak een dressing van de olie en citroensap met honing en zout en peper naar smaak.
Meng de rucola met de dressing en verdeel over 2 borden.
Verdeel de partjes perzik, de prosciutto en mozzarella hierover en bestrooi met pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse perziksalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Italiaanse perziksalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt heerlijk:)
    Cora gaf dit recept op 13 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven