Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse eiersalade recept
Japanse eiersalade recept

Japanse eiersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tonijn uitlekken en in stukjes plukken. Mandarijntje en 1 ei pellen en stukjes maken. Olijven uit laten lekken en 8 olijven in plakjes snijden.
Dit alles voorzichtig door elkaar mengen.
In een schaaltje de marinade maken van de olie, citroensap, ketjap, zout &peper. Dit over de salade gieten en 10 minuten laten trekken.
Ondertussen het 2e ei pellen en in plakjes snijden, 4 olijven door de midden snijden en 4 schaaltjes pakken. Verdeel de salade over de schaaltjes en garneer het met ei en olijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse eiersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven