Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse Salade recept
Japanse Salade recept

Japanse Salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marinade maken, vlees erin leggen en zorgen dat alles bedekt is (minstens één nacht). Vlees laten uitlekken en marinade bewaren. 15 minuten bakken in een voorwarmde oven van 220 °C en af en toe bedruipen met de marinade. Braadjus recuperen. Op bordje leggen met sla en sjalot en pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit japanse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven