Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenragout recept
Kalkoenragout recept

Kalkoenragout


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereidingswijze:
Breng de bouillon met de selderij en de kalkoenfilet aan de kook. Kook de kalkoen in 10 minuten helemaal gaar. Neem de kalkoen uit de bouillon en zeef de bouillon. Pluk de kalkoen in reepjes.

Smelt de boter in een pan met dikke bodem en roer het kerriepoeder en de bloem erdoor. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe. Roer totdat al het vocht is opgenomen. Voeg de slagroom toe en breng alles al roerende aan de kook.

Schep de doperwtjes en paprika erdoor en laat de ragout 7 minuten. zachtjes koken. Schep de kalkoen en 2/3 deel van het bieslook erdoor en warm alles goed door.

Verwarm intussen de ragoutschelpen volgens de aanwijzing op de verpakking.

Leg de ragoutschelpen op de borden en leg de ragout erin. Bestrooi met de rest van het bieslook. Serveerde de schelpen direct.

Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven