Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipcocktail met asperges en mandarijntjes recept
Kipcocktail met asperges en mandarijntjes recept

Kipcocktail met asperges en mandarijntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook het kipfilet in ruim water met zout gaar. Laat het afkoelen en snijd het in blokjes. De harde uiteinden van de asperges halen en de asperges in stukjes van 2 cm snijden. Kook ze in ruim water met zout beetgaar. Uit laten lekken. Mandarijntjes uit laten lekken. De sla wassen en droog deppen. Roer een sausje van mayonaise, zure room, kerrie, mosterd en sherry en op smaak maken met peper en zout. Leg in 4 coupes een slablaadje en verdeel de kip, de asperges en de mandarijntjes. Sausje erover heen gieten. Sinaasappel in 4 dunne plakjes snijden en snijd ze in tot de helft en steek ze op de rand van het glas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipcocktail met asperges en mandarijntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven