Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruschetta met tomaat en basilicum recept
Bruschetta met tomaat en basilicum recept

Bruschetta met tomaat en basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in hele kleine blokjes. Hang een zeef of vergiet boven een schaal en doe de tomatenblokjes erin. Strooi er een theelepel zout over en laat de blokjes uitlekken. Rooster de boterhammen in de broodrooster goudbruin. Haal de velletjes van de knoflookteentjes en wrijf de geroosterde boterhammen in met de teentjes knoflook. Beleg vlak voor je gaat eten de boterhammen met de tomatenblokjes. Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en strooi deze over de boterhammen. Giet er als laatste een klein beetje olijfolie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruschetta met tomaat en basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven