Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade recept
Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade recept

Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olijfolie, de azijn, de honing, de mosterd en de suiker voor de carpaccio-dressing door elkaar. Leg de plakjes gerookte zalm in een cirkel op het bord en besprenkel ze met de dressing. Kook de aardappels gaar en snijd ze in kleine blokjes. Verwarm de bouillon en meng deze met de mosterd, de azijn en wat peper. Voeg hierna de olie en de yoghurt toe en roer ze door de dressing. Roer als laatste de aardappelblokjes er doorheen tot een aardappelsalade. Leg op het midden van de zalm een metalen ring met een doorsnede van ca. 5 centimeter en vul deze met de aardappelsalade. Neem vervolgens de ring weg en serveer het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Carpaccio van gerookte zalm met aardappelsalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lekker recept, al is het natuurlijk, door de yoghurt, niet geschikt voor mensen met koemelkallergie / lactoseintolerantie. Ik heb zelf de yoghurt vervangen door koksroom van alpro soya verwarmd en ing... Lees reactie
    Jaapstar gaf dit recept op 13 april 2011 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven