Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cocktail aux Asperges recept
Cocktail aux Asperges recept

Cocktail aux Asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de asperges. Snijd ze in kleine stukjes. Snijd de ham in kleine sliertjes. Schil het sjalotje en hak het uiterst fijn. Hak wat peterselie fijn. Meng 3/4 van de ham door de asperges. Roer de mayonaise en de zure room door elkaar en meng er het sjalotje door, de gehakte peterselie en wat citroensap. Breng de saus op smaak met zout, peper, worcestersaus en een scheutje cognac. Leg het asperge-ham mengsel in de cocktailglazen, schenk er wat saus over en versier de cocktail met de rest van de ham en achtergehouden aspergepunten. Snijd de hardgekookte eieren in 6 parten. Leg 3 parten op een cocktail die tenslotte nog met wat peterselie wordt bestrooid.

Serveersuggesties

Lekker met vers stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cocktail aux asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven