Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crème van rode bieten recept
Crème van rode bieten recept

Crème van rode bieten


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Schil de rode bieten. Plet de schoongemaakte knoflook. Doe de helft van de rode bieten in een mixer samen met de yoghurt, het sap van de citroen, wat peper en zout, de komijn en de kaneel en mix alles tot een gladde massa. Snijd de rest van de bietjes in kleine blokjes. Verdeel de bietenpuree over zes hoge glazen en verdeel daar boven op de gesneden bietjes. Giet er een beetje olijfolie overheen en bestrooi ze met wat sesamzaad. Minstens 30 minuten laten afkoelen in de koelkast. Koel serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crème van rode bieten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Crème van rode bieten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Aloa, Wat te doen met het bosje peterselie? Grtz
    Gerard gaf dit recept op 25 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven