Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crostini pesto met salami recept
Crostini pesto met salami recept

Crostini pesto met salami


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de augurkjes fijn. Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met olijfolie. Verhit een koekenpan. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten bruin. Verdeel de sneetjes stokbrood over 4 bordjes. Bestrijk ze met de pesto. Verwijder de worteltjes van de veldsla en snijd ze iets kleiner. Verdeel de veldsla over de sneetjes stokbrood. Drapeer de dalami erover en verdeel de augurkstukjes erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit crostini pesto met salami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven