Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde garnalen met peperkoek recept
Gepaneerde garnalen met peperkoek recept

Gepaneerde garnalen met peperkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de garnalen. Klop het eiwit lichtjes op. Mix de peperkoek of wrijf hem fijn in een diepe schotel. Voeg het paneermeel bij de peperkoek. Kruid de garnalen op smaak met peper en zout, dompel ze in het opgeklopte eiwit en rol beide kanten in het mengsel van peperkoek en paneermeel. Warm de olie op in een antikleefpan. Doe de garnalen in de warme pan en laat ze bruinen, ondertussen voorzichtig draaien met een houten spatel. Dien warm op als voorgerecht, bijvoorbeeld met een gemengde groene sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepaneerde garnalen met peperkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven