Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde koolrabi recept
Gevulde koolrabi recept

Gevulde koolrabi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de koolrabi's schoon en snijd het kapje eraf. Hol ze uit en snijd de uitgeholde groente heel fijn. Maak de radijsjes schoon en snijd ze fijn. Maak de bleekselderij en lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Schep de koolrabi, radijsjes, bleekselderij en lente-uitjes in een kom door elkaar. Meng in een andere kom de zure room, mayonaise, zout en paprikapoeder tot een dressing. Schep de dressing door de groente. Vul de koolrabi's met de salade en garneer met wat peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde koolrabi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven