Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten in het groen recept
Gevulde tomaten in het groen recept

Gevulde tomaten in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes. Roer de gorgonzola, peterselie en creme fraiche door elkaar. Was de sla en dep ze droog. Vul de tomaten met het gorgonzolamengsel. Verdeel de sla over 4 bordjes en besprenkel het met olijfolie. Bestrooi het met en beetje zout. Zet de gevulde tomaten op de sla en garneer het gerecht met de zilveruitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven