Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met cannellinibonen recept
Gevulde tomaten met cannellinibonen recept

Gevulde tomaten met cannellinibonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de tomaten af en dep ze droog. Snijd van de bovenkant een ca. 1,5 cm dikke plak af en verwijder de pitjes met een lepel. Verwijder de steelaanzet en snijd het tomatendeksel in kleine blokjes. Giet de bonen af en laat ze uitlekken. Pel en pers de knoflook. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Meng de blokjes tomaat, de helft van het paneermeel en de resterende ingrediŽnten, behalve de tijm en de halvarine, in een kom. Vul de uitgeholde tomaten met dit mengsel en zet deze in een grote ovenschaal Meng de tijm en het resterende paneermeel en strooi dit mengsel over de tomaten. Smelt de margarine en giet hem er voorzichtig over. Bak de tomaten ca. 20 minuten in de oven, tot het paneermeel goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met cannellinibonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven