Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met rookworst recept
Gevulde tomaten met rookworst recept

Gevulde tomaten met rookworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van de tomaten het kapje afsnijden en met een theelepel voorzichtig uithollen. Het vruchtvlees bewaren. De rookworst en de kaas in kleine blokjes snijden. Het sjalotje en de augurk snipperen. Een dressing maken van de azijn, peper, mosterd, suiker en de olie goed door elkaar roeren, het tomatenvruchtvlees met alle andere ingrediŽnten en de dressing omscheppen en de tomaten vullen, de kapjes erop plaatsen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met rookworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven