Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene salade met geitenkaas en walnotendressing recept
Groene salade met geitenkaas en walnotendressing recept

Groene salade met geitenkaas en walnotendressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de bladsla met de veldsla en verdeel het slamengsel over de 4 borden. Leg de helft van de walnoten erop en verdeel de uiringen en geitenkaas erover. Verwarm vervolgens alle ingrdienten van de dressing met de rest van de walnoten en giet deze uit over de salade. In plaats van geitenkaas kan je ook gorgonzola gebruiken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groene salade met geitenkaas en walnotendressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven