Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haring cocktail met mandarijntjes en ananas recept
Haring cocktail met mandarijntjes en ananas recept

Haring cocktail met mandarijntjes en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de haring ongeveer 10 minuten in de melk om te ontzouten. Hak het uitje fijn en doe dit in een kom. Voeg de klein gesneden haring, mandarijntjes, augurk en ananas toe. Maak een dressing van de tomatenketchup, sap van de citroen, een paar druppels tabasco en het ananassap. Meng alles goed door elkaar en zet het een uur afgedekt weg in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haring cocktail met mandarijntjes en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven