Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise recept
Haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise recept

Haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de haringen in fijne blokjes en leg de staarten apart voor de garnering. Meng de haringblokjes met de prei en de wortel. Maak van de mayonaise en de room plus de kruiden een saus en meng de gesnipperde ui hierdoor heen. Verdeel de haringtartaar over 4 borden. Leg hierop de asperge en maak het geheel af met de tuinkruiden-mayonaise. Garneer af met de staarten en een takje dille.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit haringtartaar met asperge- en tuinkruidenmayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven