Allergie informatie: Kip-cocktail
Terug naar het receptIngrediënten
- sla
 - voor de saus:
 - 1 deciliter slagroom
 - 1 deciliter mayonaise
 - enkele mandarijntjes uit blik
 - 6 halve walnoten (gehakt)
 - halve deciliter vruchtensap (uit mandarijnblik)
 - iets citroensap
 - 1 theelepel masala (kerriepoeder)
 - zout
 - 1 eetlepel worcestershiresaus
 - de vulling:
 - 200 gram kipfilet (gekookt en in blokjes)
 - enkele mandarijntjes uit blik
 - 4 halve walnoten
 
Meer Recepten
Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor
Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
Kip met limoen en honing
Met maiskip, ui en sinaasappel uit Nederland
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Gevogelte - jacob
Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok
Pitabroodje met kip
Met kipfilet, tomatenpuree en pitabroodje uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Broodgerechten - lindabax
- Home
 - Recept
 - Voorgerechten
 - Koud
 - Kip-cocktail
 - Allergieen informatie
 




