Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mousse van Gandaham recept
Mousse van Gandaham recept

Mousse van Gandaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de beide hamsoorten in kleine blokjes. Sla de slagroom half stijf. Verwarm de fond een beetje en week de gelantine in koud water. Los de gelantine op in de lauwwarme fond en laat die afkoelen (maar nog niet opstijven). Pureer de hamblokjes in de keukenmachine onder toevoeging van de fond. Schep de helft van de slagroom door het mengsel en wrijf dat door de zeef. Spatel de rest van de slagroom erdoor en breng de mousse op smaak met cayennepeper en sherry. Laat de mousse in de koelkast 1 uur opstijven. Maak met behulp van 2 natte eetlepels mooie quenelles van de mousse en verdeel die over de borden. Garneer met kervel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mousse van gandaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven