Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing recept
Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing recept

Pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Houd 4 plakjes pekelvlees apart en snijd de rest in smalle reepjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Laten afkoelen. Snijd 1 tomaat in 4 partjes en snijd de rest in stukjes. Snijd de augurk in dunne plakjes. Laat de asperges uitlekken, houd er 8 apart en snijd de rest in stukjes. Meng de mayonaise in een grote schaal met de kruidenmix. Bestrijk de plakjes pekelvlees elk met een theelepel van het mayonaisemengsel, leg er 2 asperges op en rol ze op. Meng de rest van het mayonaise mengsel met het citroensap, de tagliatelle, de reepjes pekelvlees, de stukjes tomaat, de plakjes augurk (houd een stuk of 8 plakjes apart voor de garnering) de stukjes asperge en de pijnboompitjes. Verdeel de salade over 4 afsluitbare bakjes en leg op elk een pekelrolletje, een partje tomaat en wat plakjes augurk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastaslaatje met pekelvlees en italiaanse dressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven